Harlekin - Holbæk


Lumen Audio stod for en komplet ombygning af Harlekin – Holbæk.

Eksisterende lyd skulle suppleres op og delvist skiftes, lyset blev skiftet ud med en større pakke samt vi leverede en større netværks pakke oven i fra Ubiquiti.

Udfordringen hos Harlekin er at de har meget lavt til loftet, så lyset skulle have power men samtidig være småt nok fysisk til at gæsterne ikke kan nå.

Dette løste vi ved at bruge Unistrut i 2 lag. Dette gav os en fleksibilitet så når Harlekin skal have rykket rundt på lyset sidder der allerede et grund system (lag 1) som man kan sætte Unistrut stænger på kryds og tværs (Lag 2).
Denne løsning sparer ca 20 cm i højden i forhold til hvis man ville bruge alu rig.

Valget af movingheads var bundet op på et hovede som havde et stort output, men stadig var holdbart, Led og havde en vis modstand overfor stænk fra div sjusser og champagne sprøjt.
Der var flere kandidater oppe og runde, men valget faldt på ADJ Inno Spot Pro som udfyldte alle kriterier som vi nu havde.

Al lyden havde Harlekin fra en tidligere ombygning, men de manglede den dybe bas og det fik de. Her faldt valget på EV EKX18S som de fik 2 stk af.
Her supplerede vi så op med QSC-Core110F filteret, som har muligheden for iPad styring og kan fungere som live mixer, men stadig så låst at aftenens bestyrer ikke kan pille ved de essentielle limiteringer eller lign.
Dette kan ændres så det passer til de ønsker man har til det.
Så når Harlekin har kunstner på, er der klargjort med 3 Shure GLXD med Beta58 kapsel, som er styret på iPad sammen med scene monitor og de nødvendige fadere/niveau.

Ud over live mixer har vi sat Zone styring op, så man på Hytten (deres 1 sal) kan vælge mellem deres jukeboks eller Harlekins lyd, samt entre lyden vælges mellem Hytten eller Harlekins lyd. Alt dette kan man styre niveau på til det max som er sat.

Til alt dette satte vi et komplet Ubiquiti netværk op med 2 long range acces points så der er wifi dækning i hele huset. Her i er det det lukkede netværk til iPad og ansatte, og et begrænset gæste netværk som kun giver adgang til at komme på nettet men ikke kan se dankort terminaler eller lign.

Teknisk liste:

Lys:
10 ADJ Inno spot Pro
24 ADJ Tripar Profile Plus
4 ADJ Fog Fury Jett
4 ADJ Eco Uv Bar Dmx
24 Elation Octostrip Led Bar M/3 kontrol bokse
1 Laserworld CS1000RGB MK2 Laser
10M Varm hvid Led Strip
30M RGB Led Strip

Styret på en Martin Lightjockey løsning med touch skærm

Lyd:
2 Turbosound TCX-15 (Main front)
4 Turbosound TCX-8 (Delay)
2 EV Evid 6.2 (Dj Monitor)
1 EV ZLX12 (Scene Monitor)
1 QSC Core110F
4 LAB 2000C (Main og Delay højtalere)
2 EV PA2450 (Dj og Scene monitor)

Se det endelige resultat i de to videoer og lidt billeder fra undervejs nedenfor.