LED pixel bånd Installation for Dandy - København


Dandy i Dronningens tværgade skulle have et større make over og i samarbejde med Rekoms design team blev vi valgt til at levere en større LED pixel bånd løsning.

Udfordringen var at de ville have noget som ikke var set før, som gav baren en lidt mere klubbet udstråling, dog stadig uden at ligne de andre flagskibe fra Rekom som ligger rundt om i København.

De havde udviklet nogle spejle med 2 buer som skulle have led lys i, her havde de snakket omkring at bruge LED pixel bånd rundt i buerne for at gøre noget som ikke er set så tit.
Her kom Lumen Audio så ind i billedet for at fuldføre projektet fra ide til virkelighed

Sammen med buerne udarbejdede vi en kasse til at hænge over de 5 borde som er overfor baren, her i de 5 kasser satte vi også LED pixel bånd som skulle bruges til at skabe liv over bordet og til at lyse det pynt op som sidenhen blev monteret i kassen (på vores billeder/videoer er kasserne tomme).

Da alt lyset pludselig var omkring siddegrupperne ønskede man noget lys hen over dansegulvet. Det skulle ikke været bevægende lys, ej heller være noget som enhver lige kan finde/sætte op.
Derfor fik Lumen Audio udarbejdet et ring design til at sidde hen over gulvet og så med LED pixel bånd inden i. Ringene blev lavet i MDF som blev CNC fræset ud til en L profil, således af båndet ligger så skjult som muligt.

I alt blev der lavet 7 ringe i forskellige diametre på hhv. 1 x 100 Cm , 1 x 80 Cm, 2 x 70 Cm, 2 x 50 Cm og 1 x 40 Cm.

Alt dette er styret via MADRIX programmet og ud tegnet så alle effekterne dette program har kan komme til sin ret. Dette tog vores programmør tæt på 3 hele aftener at tegne i programmet da det er 1 diode man arbejder med af gangen.
Når man ser i programmets overlay er hver bue og hver cirkel tegnet ind i dens form og placering som den enkelte diode har.

Vi valgte at bruge en Enttec Pixelator som vi kendte fra tidligere projekt på Cristal Club, da deadline lå lige om hjørnet. Pixelator har 24 porte som kan styre 2x universer i hver P-Link så man får 48 universer i alt. Ud af de 48 tilgængelige endte vi med at bruge 44 universer. Det svarer til 22.528 dioder eller pixels som det kaldes.
Vi bruger dog ikke alle universer fuldt ud.

Teknisk Liste i korte træk:

110M Pixel Led Bånd
17 5V 60W strømforsyninger
1 Enttec Pixelator
22 Enttec P-Link 5V
1 Madrix Proffesional
1 Kraftig pc
1 Touch skærm